Заключне засідання “Правового університету”

23.05.2017 08:08

19 травня відбулось заключне засідання “Правового університету”. Спеціалізоване формування “Правовий університет”- діє при Дунаєвецькому районному центрі соцільних служб для сім'ї, дітей та молоді у тісній співпраці з районним центром зайнятості та Дунаєвецьким відділенням безоплатної вторинної  правової допомоги.

Слухачами цього спеціалізованого формування є учні 8-х класів міських шкіл. Протягом навчального року спеціалісти проводили лекції, бесіди, тренінги та відеолекторії для формування системи правових знань. На засідання запрошувались представники прокуратури, служби у справах дітей, поліції, юристи, лікарі. Фахівці спілкувались з молодим поколінням на теми правової допомоги громадянам, правопорушень і цивільної та юридичної відповідальності та змістовної організації дозвілля.

Також слухачі дізнавались про негативні соціальні явища (алкоголізм, тютюнопаління, наркоманію, торгівлю людьми, інфекційні захворювання і т.д.), як їм запобігти та обмежити їх негативний вплив.

Працівники центру зайнятості допомагали підліткам зорієнтуватись в світі професій,  зокрема, ознайомитись з професіями юридичного спрямування. 

На заключному засіданні “Правового університету” були присутні гості:  директор Дунаєвецького районного центру зайнятості Віктор Мельник, начальник Дунаєвецького відділення безоплатної вторинної правової допомоги Тетяна Шалигіна, практичний психолог ДРЦСССДМ Віталіна Дзіневська,   керівник спеціалізованого формування “Правовий Університет” Аліна Верещинська.

Засідання пройшло у форматі конкурсу на краще судове засідання, де випускники “Правового університету” показали набуті знання, уміння та навички, обігравши справжні судові  процеси. Учні виступали в ролі суддів, адвокатів, прокурорів, свідків та підсудних. Зважаючи на високий рівень правових знань та гарну підготовку, журі важко було визначитись з переможцями. Кожна команда достойно представила свій судовий процес.

Усі учасники і команди були нагороджені дипломами та пам'ятними подарунками. пам'ятними подарунками. 

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode