Захід з превентивного виховання у Дунаєвецькій ЗОШ №4

18.02.2016 10:35

    Вже не один рік поспіль кримінально-виконавча інспекція , Дунаєвецький районний центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді та служба у справах дітей активно та плідно співпрацюють з метою зменшення випадків скоєння неповнолітніми та молодю правопорушень та злочинів. Тому профілактична робота з даною категорією населення проводиться в рамках роботи «Мобільно консультативного пункту соціальної роботи», що діє при районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.


   Нещодавно в Дунаєвецькій ЗОШ I-III ст. №4 організовано та проведено лекційні виступи на теми: «Профілактика негативних явищ в учнівському середовищі», «Кримінальна відповідальність неповнолітніх», «Попередження протиправної поведінки серед учнівської молоді»

В ході заходу особлива увага приділялась застереженню від вчинення дітьми протиправних дій, наголошенню на важливості розуміння перспектив свого життя та шляхів їх досягнення.

До заходу долучились: головний спеціаліст районного управління юстиції Кулішенко О.А., провідний спеціаліст районного управління юстиції Шевчук Е.О., старший інспектор Дунаєвецького РС КВІ Жарков А.А.

Зустріч зацікавила аудиторію, тому слухачі задали десятки питань, на які отримали вичерпну і кваліфіковану відповідь намагаючись отримати нові знання .

Метою таких заходів є допомога учнівській молоді обрати вірний шлях у житті, попередити прояви протиправної поведінки та профілактика негативних явищ. Адже попередити правопорушення значно легше, ніж боротися з його наслідками.

Провідний спеціаліст відділу соціальної
роботи ДРЦСССДМ Дзіневська В.В.
 
Старший інспектор Дунаєвецького РС кримінально-виконавчої інспекції
управління ДПтС України у Хмельницькій області,
Жарков А.А.

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode