Відбулось заключне засідання "Правового університету"

21.05.2016 14:31

20 травня відбулось заключне засідання “Правового університету”. Спеціалізоване формування “Правовий університет”- діє при Дунаєвецькому районному центрі соцільних служб для сім'і, дітей та молоді у тісній співпраці з районним центром зайнятості та районним управлінням юстиції.

Слухачами цього спеціалізованого формування є учні 8-х класів міських шкіл. Протягом навчального року спеціалісти проводили лекції, бесіди, тренінги та відеолекторії для формування системи правових знань. На засідання запрошувались представники прокуратури, служби у справах дітей, кримінальної міліції у справах дітей, юристи, лікарі. Фахівці спілкувались з молодим поколінням на теми правової допомоги громадянам, правопорушень і цивільної та юридичної відповідальності.

Також слухачі дізнавались про негативні соціальні явища (алкоголізм, тютюнопаління, наркоманію, торгівлю людьми, інфекційні захворювання і т.д.), як їм запобігти та обмежити їх негативний вплив.

Працівники центру зайнятості допомагали підліткам зорієнтуватись в світі професій,  зокрема, ознайомитись з професіями юридичного спрямування.


 

На заключному засіданні “Правового університету” бли присутні гості: директор Дунаєвецького РЦСССДМ Оксана Босакевич, начальник відділу активної підтримки безробітніх Дунаєвецького районного центру зайнятості Тетяна Бойко,  провідний спеціаліст  Дунаєвецького районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Ольга Вольська,  керівник спеціалізованого формування “Правовий Університет” Аліна Верещинська.

Засідання пройшло у форматі конкурсу на краще судове засідання, де випускники “Правового університету” показали набуті знання, уміння та навички, обігравши справжні судові  процеси. Учні виступали в ролі суддів, адвокатів, прокурорів, свідків та підсудних. Зважаючи на високий рівень правових знань та гарну підготовку, журі важко було визначитись з переможцями. Кожна команда достойно представила свій судовий процес.

Усі учасники і команди були нагороджені дипломами та пам'ятними подарунками.        

                                             Керівник спеціалізованого  формування “Правовий університет” Аліна Верещинська.

 

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode