У Малієвецьких оздоровчих закладах свято

19.08.2015 15:30

Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора - канікули! Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером - це залишитися без казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг. Літо – це час, коли школярі мають можливість відпочити від шкільних клопотів і почерпнути багато цікавого.

22 липня та 12 серпня поточного року в комунальній установі Дунаєвецької районної ради «Маліївецький дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Подільські джерела»      та  Малієвецькому санаторії "Світанок" відбулись виїзні зустрічі фахівців Дунаєвецького районного центру зайнятості за участі Дунаєвецького районного центру соціальних служб для сім"ї, дітей та молоді, та товариства "Червоний хрест".

Під час заходів начальник відділу активної підтримки безробітних Т.Бойко розповіла про актуальні на ринку праці професії, різноманітний світ професій, формулу вибору професій «Хочу»-«Можу»-«Треба».

 

Під час заходів пройшли конкурси знавців професій та сюжетно-рольові ігри. Спеціалісти районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розповіли про свою роботу, про волонтерський рух, різноманітні акції, що проводяться службою та запросили учнів долучатись до участі в цих заходах.

Керівник Товариства Червоного Хреста в Дунаєвецькому районі Л.Пастушина провела міні-тренінг по наданню першої долікарської допомоги постраждалим та правил безпечної поведінки під час канікул.

                                                                                        Т.Бойко, О.Вольська.

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode