Соціальна робота з метою відновлення якості життєдіяльності

04.11.2016 14:19

Протягом минулого тижня представниками Дунаєвецького районного центру соціальних служб проведено роботу на території Дунаєвецької селищної ОТГ та Маківської ОТГ.

Так, у с. Лошківці та с. Слобідка Рахнівська спеціалістами ЦСССДМ відвідано 1 родину, де виховується дитина інвалід, 4 родини з метою контролю за цільовим використанням коштів при народженні дитини. Працівниками виявлено 2 сім’ї, які перебувають в складних життєвих обставинах, одну з яких взято під соціальний супровід. Здійснено візит у 2 родини, що знаходяться під соціальним супроводом ДРЦСССДМ та надано комплекс соціальних послуг відповідно до їх потреб.

В загальноосвітньому навчальному закладі спільно з представником Дунаєвецького бюро правової допомоги проведено тематичний груповий захід, в ході якого учнів ознайомлено з наслідками впливу куріння, алкоголю та наркотичних речовин та повідомлено про кримінальну та адміністративну відповідальністі неповнолітніх. Наприкінці зустрічі серед учнів було розповсюджено профілактичні пам’ятні буклети та листівки.

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode