Щоб повірити в добро, - треба почати робити його!

14.04.2017 09:13

Наближається світле свято Христового Воскресіння – свято милосердя добра і любові. Кожен з нас чекає, коли уся родина збереться за святковим столом. Проте, є сім’ї, які у зв’язку із важкими обставинами, що склалися в їх житті, не можуть в повній мірі порадувати діточок Великодніми гостинцями.

Протягом минулого тижня за ініціативи Дунаєвецького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проходила благодійна акція «Допомога поруч», її мета – надання гуманітарної допомоги родинам, які опинилися в складних життєвих обставинах, та дітям із сімей, які переїхали на тимчасове проживання з Донецької та Луганської областей. В результаті 3 багатодітних родини, в яких виховується 24 дитини, отримали гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування (мука, цукор, крупа, олія, ковбасні вироби, масло, цибуля та ін..)

Усі гостинці були безпосередньо передані родинам.

Ми щиро вдячні за підтримку директору ТОВ «Верест» Магері Василю Вікторовичу.У такий не легкий час нехай буде більше таких чуйних, співчутливих, які не стоять осторонь чужох біди людей.

Наша акція триває, тому звертаємось до всіх небайдужих жителів нашого району з проханням надати благодійну допомогу для сімей, що потрапили у складні життєві обставини у зв’язку із переміщенням з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції одягом, взуттям, продуктами харчування, предметами першої необхідності та довгострокового вжитку.

Звертатися за адресою:

Дунаєвецький районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

м. Дунаївці, вул. Шевченка, буд.65, тел. 3-12-56

Ми працюємо з 8.00 год. до 17.00 год., обідня перерва з 12.00 год. до 13.00 год, у п’ятницю з 8.00 год. до 16.00 год.

 

Немає нічого легшого, ніж зробити добру і правильну справу. Рецепт простий: треба перестати говорити, а взяти і зробити!

 

Оксана Босакевич

Директор районного центру

соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode