Районний центр соціальних служб застерігає!

03.03.2017 15:24

   Інтернет-залежність - це явище, яке в останні роки набуло справді вражаючого розмаху. Особливо небезпечною вона є для дітей і підлітків, адже їм набагато складніше самостійно впоратися з потягом до онлайн-життя і вчасно зупинитися. Проте не варто діагностувати інтернет-залежність у кожної дитини, яка отримала доступ до всесвітньої мережі. Те, що сучасні діти деякий час проводять онлайн і черпають інформацію з інтернету, - це нормально.

   Але у соціальних мережах з’явилися групи, в яких кваліфіковані психологи доводять підлітків до самогубств. Аби підлітки не потрапили в такі групи у рамках роботи спецформування "Мобільний консультативний пункт", що діє при Дунаєвецькому районному центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді було організовано виїзд до Маківського колегіуму.

   До заходу долучилися завідувач сектору опіки та піклування служби у справах дітей з лекцією щодо бездоглядності та безпритульності, психолог Дунаєвецької ЦРЛ з темою "Як зберегти себе" та представник Дунаєвецького відділу поліції ГУ НП в Хмельницькій області з метою попередження правопорушень серед неповнолітніх.

   Працівники ДРЦСССДМ докладають максимум зусиль для попередження негативних явищ в учнівському середовищі, адже головною метою діяльності центру соціальних служб є поліпшення або відновлення якості життєдіяльності сімей, дітей та молоді. А діти - це наше майбутнє. І яким воно буде залежитиме тільки від нас.

Практичний психолог ДРЦСССДМ

Дзіневська В.В.

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode