Проведено попереджувальний захід для засудженої молоді

14.04.2016 10:06

          Одним із важливих аспектів діяльності Дунаєвецького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді є зменшення ризику випадків скоєння засудженими до покарань не пов'язаних з позбавленням волі та звільнених з місць позбавлення волі повторної та рецидивної злочинності.

13.04.2016 р. на  в рамках “Служби соціального супроводу і контролю за поведінкою дітей та молоді, які засуджені до покарань, не пов’заних з позбавленням волі, звільнені від відбування покарання з випробуванням або умовно достроково” відбувся черговий попереджувально профілактичний захід. До заходу долучились  представники кримінально-виконавчої інспекції Гуцол В.М., служби у справах дітей Яворська Н.В., управління освіти, молоді та спорту Ісакова І.А. та Дунаєецького відділу поліції Смолінський О.О.


В ході заходу директор ДРЦСССДМ Босакевич О.Л. ознайомила присутніх  з напрямками роботи центру та  роботу з особами, що перебувають на обліку, про проблеми, які найчастіше доводиться вирішувати , Яворська Н.В. розповіла про організацію профілактичних рейдів “Діти вулиці”, “Підліток” , Смолінський О.О. - роз’яснив види адміністративних правопорушень і кримінальних покарань.

      Підводячи підсумки  Гуцол В.М. розповів про наслідки, які виникають після скоєння повторних правопорушень та роботу  Дунаєвецького  РС  КВІ УДПтС України у Хмельницькій області

    В ході лекцій молодь намагались заохотити до конструктивного діалогу щодо змістовного проведення дозвілля, здорового способу життя та наголосили про конфіденційність даних, що отримуються в ході роботи з умовно-засудженою молоддю та молодю, яка повернулась з МПВ.

                                                                                                Провідний спеціаліст відділу соціальної роботи ДРЦСССДМ Дзіневська В.В.

                                     Начальник Дунаєвецького  РС  КВІ  УДПтС України у Хмельницькій області майор внутрішньої служби Гуцол В.М.

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode