Превентивне виховання, як засіб формування світогляду молоді

10.04.2017 08:27

   Одним із напрямків діяльності Дунаєвецького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді є зменшення ризику випадків скоєння особами з ознаками девіантної поведінки повторної та рецидивної злочинності.

   В рамках “Служби соціального супроводу і контролю за поведінкою дітей та молоді, які засуджені до покарань, не пов’заних з позбавленням волі, звільнені від відбування покарання з випробуванням або умовно достроково” відбувся черговий попереджувально профілактичний захід. До заходу долучились представники Дунаєвецького РС з питань пробації Центрально-Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції Жарков А.А., бюро правової допомоги Шалигіна Т.В. та Дунаєецького відділу поліції Чехман С.В.
   В ході зустрічі директор ДРЦСССДМ Босакевич О.Л. ознайомила присутніх з напрямками роботи центру та проблемами, які найчастіше доводиться вирішувати працівникам організації, дільничий інспектор Чехман С.В. - розповів про види адміністративних правопорушень і кримінальних покарань.

   Шалигіна Т.В. розповіла про наслідки, які виникають після скоєння повторних правопорушень та роботу Дунаєвецького відділення Бюро вторинної правової допомоги

   Підводячи підсумки старший інспектор Жарков А.А. розповів про суть, підстави та порядок застосування умовного засудження.

   Метою таких заходів є допомога молоді обрати вірний шлях у житті, попередити прояви протиправної поведінки та профілактика негативних явищ. Адже попередити правопорушення значно легше, ніж боротися з його наслідками.

 

Практичний психолог ДРЦСССДМ Дзіневська В.В.

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode