Популяризація сімейних форм виховання

18.08.2013 08:30
    Для популяризації сімейних форм виховання та інформування населення з питань створення прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу та встановлення опіки, піклування над дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування 22.02.2013р. відбулось засідання круглого столу на тему: "Підвищення правової обізнаності прийомних батьків та батьків-вихователів" та 24.04.2013 року засідання круглого столу з представниками релігійних громад на тему: "Популяризація сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування в громаді".
   З метою належного статевого виховання  в прийомних сім"ях та дитячих будинках сімейного типу для дівчаток-підлітків була організована зустріч з лікарем-гінекологом. Для дітей з прийомних сімей та ДБСТ був організований безкоштовний перегляд відеофільма в кінопалаці "Прем"єра" та поїздка в цирк "Кобзов" у м.Кам"янець-Подільський з метою проведення змістовного дозвілля.
   До Дня матері в дитячому будинку сімейного типу Бородів була організована відеозйомка з метою передачі позитивного досвіду виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в сімейному середовищі.
   Центром здійснюється супроводження 3 дитячих будинкив сімейного типу,  в яких зростало 19 дітей-вихованців,  а також 7 прийомних сімей, в яких виховувалось 12 прийомних дітей.  В даних сім’ях створено належні соціально-побутові умови, створено здоровий соціально-психологічний клімат для всебічного, духовного та фізичного розвитку дітей. Діти забезпечені всім необхідним для повноцінного життя та розвитку. Батьки постійно покращують умови проживання, виховують дітей у дусі загальноприйнятих моральних норм,  забезпечують захист прав, свобод та законних інтересів дітей.

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode