Підтримка для тих, хто в скруті

31.03.2017 14:53

29 березня 2017року Дунаєвецький районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді було здійснено виїзд у населені пункти району: с. Балин, с.Стара Гута,с. Рудка, с. Лисогірка. Виїзд здійснювався з метою проведення соціальної роботи з родинами учасників АТО, внутрішньо переміщеними особами, з особами з числа дітей сиріт, сім'ями, які перебувають в складних життєвих обставинах, сім'ями опікунів, здійснення контролю за цільовим використанням коштів державних соціальних виплат при народженні дитини.

В результаті проведеної роботи відвідано 4 родини учасників АТО, 1 родину внутрішньо переміщених осіб, 7 родин, які перебувають в складних життєвих обставинах, 2 родини, які виховують дітей під опікою, 1 особу з числа дітей-сиріт, та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Вищевказаним сім'ям було надано комплекс соціальних послуг щодо оформлення документів, всіх належних виплат, вирішення земельного питання, стабілізації психоемоційного стану, підготовки дітей-сиріт до самостійного життя, належного виконання батьківських обов'язків, профілактики вживання алкоголю, покращення житлово-побутових умов, захисту прав та інтересів дітей.

Фахівець із соціальної роботи ДРЦСССДМ

Верещинська А.І.

 

 

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode