Інформаційно-профілактична робота Центру соціальних служб

31.03.2017 09:03
   Вагомим напрямком роботи Дунаєвецького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді є популяризація здорового способу життя, формування засад позитивної поведінки, організація змістовного дозвілля та профілактика негативних явищ в молодіжному середовищі.
   Це робота, що пов’язана  безпосередньо з дітьми та молоддю,  спілкуванням з ними, можливістю донести до дитячої свідомості прагнення зберегти здоров’я та власне життя.  
  Так, нещодавно, в рамках роботи  спецформування Мобільний консультативний пункт в сільській місцевості, з метою запобігання негативним проявам в учнівському та молодіжному  середовищі в Смотрицькій ЗОШ організовано та проведено лекційні виступи та бесіди з учнями та педагогами школи.
   В ході зустрічі присутні  мали змогу отримати цікаву та корисну інформацію,  послухати   про те, як шкідливі звички впливають на несформований організм неповнолітніх; дізнатись, як вберегти себе від інтернет груп, що спонукають підлітків до необдуманих вчинків.
   На цьому робота центру соціальних служб не закінчується, адже інформаційно-профілактична робота серед молоді є важливою для нашого суспільства, суспільства, яке хоче бачити наше майбутнє покоління здоровим та успішним.
Практичний психолог ДРЦСССДМ

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode