“Готуємо дітей до школи”

14.09.2015 15:05

  1 Вересня — День знань — особливе свято! Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення і кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка! Свято 1 Вересня, завжди залишається в пам`яті кожної людини.

   Проте, іноді так трапляється, що деякі життєві обставини можуть затьмарити перше знайомство зі школою та незабутні миттєвості шкільного життя.

Саме для дітей, які виховуються в сім`ях, що знаходяться в складних життєвих обставинах районним центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді з 15.08.2015 по 15.09.2015 року було організовано та проведено благодійну акцію “Готуємо дітей до школи” з залученням спонсорів, громадськості та волонтерів.

В рамках вищезгаданої благодійної акції 21 сім`я отримала гуманітарну допомогу у вигляді канцелярського приладдя, шкільних форм, портфелів, одягу, іграшок.

Слова вдячності хочемо висловити обласному центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, приватному підприємцю Ясінському Ігорю, магазину “Офіс-центр” та усім небайдужим, які виявили милосердя та доброчинність долучившись до нашої акції.

З нагоди початку нового навчального року усім і кожному ми бажаємо завжди йти тільки вперед: до перемог, до визнання, до світоча своїх мрій! Бути уважними учнями, щирими друзями та гідними людьми. А добрі люди будуть завжди підтримувати Вас у хвилини невпевненості та допомагати підійматися до кожної Вашої мети.

Провідний спеціаліст відділу соціальної роботи

районного центру соціальних служб

для сім'ї, дітей та молоді

Балагур Ю.О.

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode