Акція "Серце до серця"

25.04.2017 13:40

   В Україні у січні 2006 року був створений Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до Серця», засновники якого (молоді люди) поставили перед собою мету – порятунок життя і здоров’я дітей та повернення довіри громадськості до благодійних організацій шляхом провадження діяльності за принципами прозорості, простоти, всестороннього контролю і публічного звітування.

   З 9 березня по 9 квітня була проведена чергова ХІІ Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця», присвячена проблемам зору у дітей під гаслом "Я хочу бачити".
Дунаєвецький районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді активно долучився до цієї акції, мета якої - збір коштів для закупівлі медичного обладнання у Хмельницькій області.
   В акції активну участь взяли школи Дунаєвецької селищної ОТГ, Маківської ОТГ ,необ'єднаних населених пунктів району та Великожванчицька ЗОШ І-ІІІ ст. Волонтерами було зібрано кошти та перераховано на рахунок благодійного фонду «Серце до серця» р/р 2600501306399 в ПАТ "Кредобанк", МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227.

Найменування платежу:

Благодійний внесок для закупівлі медичного обладнання.

 

                                  ДЯКУЄМО ВСІМ НЕБАЙДУЖИМ ЗА ВАШЕ ЩИРЕ СЕРЦЕ ТА БАЖАННЯ ДОПОМОГТИ!

 

© 2013 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode